Honlapkészítés, webdesign

Elsődleges tevékenységem a honlapkészítés és az ahhoz kaocsolódó tervezés. Ügyfeleim magánszemélyek, vállalkozók, művészek, cégek, együttesek, alapítványok.

A megrendelő által megálmodott honlapot megvalósítom és közzéteszem az interneten, ezzel lehetővé téve, hogy sok emberhez eljusson az információ, amit az ügyfél meg szeretne osztani a világgal. Mindent megteszek azért, hogy a honlap nemcsak esztétikus és konnyen kezelhető legyen, de hibátlanul is működjön, valamint a keresőkben is rátaláljanak.

 

 

shopWebáruház készítés

 Ha eladni szeretnél valamit, akkor nagy segítségedre lehet egy letisztult, könnyen kezelhető webáruház, ami nagymértékben megkönnyíti a munkádat. Ha elkészült, dőlj hátra és várd a megrendeléseket. Persze a megrendelt csomagokat neked kell összeállítani, de az adminisztráció terhét leveszi a válladról a weboldal. Nyomon tudod követni a forgalmat, a korábbi megrendeléseket, a bevételeket és azt is, melyik termék a legnépszerűbb a vásárlók körében.

tervezoGrafika, tervezés

Honlapod mellé egyedi logókészítést is kérhetsz, vagy akár egyedi kisarculat tervezést.

Ezen kjvül vállalom névjegy, szórólap, meghívó, reklámanyag, molinó tervezését és nyomdai előkészítését.

 

Oktatás, tanácsadás

Ha szeretnéd inább magad elkészíteni a honlapdat, szívesen megtanítlak rá, hogyan kell. Már az első alkalom után képes leszel egy működő egyszerű weboldalt sajátkezűleg összerakni, és néhány további alkalom után már a bonyolultabb feladatokkal is meg tudsz birkózni. Programozói tudás nem feltétel, de alapvető számítástechnikai ismeretekre szükséged lesz, és az sem árt, ha egy kicsit ismered a HTML és CSS alapjait.