Hallottunk már kézműves mesterségekről, kézműves fagyiról sőt kézműves sörről is. Tudjuk jól, hogy a "kézműves" jelző egy minőséget is jelent, azt, hogy a termék egyedi, szívvel-lélekkel készült és nem találunk belőle mégegy tökéletesen ugyanolyan darabot.

A kézműves portéka valami módon kapcsolódik a készítőjéhez, ahogy a készítő a kezével készítette, beleadott egy darabot a szívéből, lelkéből is. Ezért olyan szerethető egy-egy ilyen darab.

A honlapok esetében sincs ez másképp. Rengeteg automatikus eszköz van már a piacon, amelyek segítségével néhány kattintás után már kész is az egyedinek éppen nem nevezhető weboldal. Itt korlátozott a testreszabás lehetősége, így a végeredmény bizony sablonos, nem mindig olyan, amilyet szeretnénk.

A Tengelice Webdesign minden honlapot különös gonddal, egyedi módon tervez és készít el, a megrendelő egyéniségéhez igazítva. Az ügyféllel együtt választjuk ki a színeket, betűtípusokat, képeket, és ezek elhelyezkedését.

Kérésre szívesen készítünk logót, névjegykártyát, levélpapírt, és illusztrációkat is a készülő honlapra. Az, hogy egy kép száz szónál is többet mond, a webes világban nem újdonság, főleg mióta az emberek kezdenek leszokni az olvasásról. Mostanában viszont egyre inkább arra törekszenek a tervezők, hogy a képek jó minőségűek és egyediek legyenek. Úgy tűnik, értékesebb egy saját kép, mint a stock fotó, és még értékesebb az egyedi grafika, ha az jó minőségű.

A Tengelice Webdesign célja, hogy minél több igényes, esztétikus és jól működő honlap kerüljön a világhálóra. Hozzuk vissza az egyediséget, a harmóniát a webes tervezésbe, hogy aki az interneten találkozik weboldalainkkal, ne csak a keresett információt találja meg könnyedén, de egy kicsit érezze magát otthonosan nálunk, merüljön el a hangulatba és élvezze az oldal nyújtotta vizuális élményt. Tegyük számára könnyen megjegyezhetővé arculatunk főbb elemeit, hogy máshol is fölismerje a termékeinket vagy szolgáltatásainkat, és hogy újra és újra visszalátogasson weboldalunkra.

 

 

Legújabb munkáink

Ez egy bemutató honlap gyermekorvosok, gyerekekkel foglalkozó szakemberek részére. Rendelhető.

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Kapcsolat

Fehér Ildikó

info@tengeliceweb.hu

+36 30 475 6417

Üzenet küldése

Hírlevél

Kövesd a Tengelicét a közösségi oldalakon!