Honlap

Joomla tartalomkezelő

Reszponzív tervezés

Mobilbarát honlapok

Magyar nyelvű adminisztráció

Bővíthető tartalom

Webáruház

Virtuemart vagy Hikashop

Honlappal együtt

Többféle konfiguráció

Magyar nyelvű adminisztráció

Igényes tervezés

Kisarculat

Logó

Névjegykártya

Levélpapír és borítés

Elektronikus levélpapír

Egyszerűség, letisztult formák

Tervezés

Harmonikus színek

A tartalomhoz illő betűtípusok

Egyedi vektorgrafikák

Szórólapok

Bannerek

A Tengelice Webdesign

A vállalkozás 2015 decemberében alakult. Fő profilunk a Joomla alapú weblapkészítés, de vállalunk webes grafikai munkákat, kisarculat tervezést vagy logótervezést is. Célunk, hogy igényes, esztétikus formában jelenítsük meg a megrendelők által elképzelt tartalamat, és honlapjaink könnyen kezelhetőek, világos szerkezetűek, átláthatóak legyenek.

Miért érdemes a Tengelicét választani?

Weblapkészítéshez mindig a legújabb technológiákat használjunk. Honlapjaink minden esetbenreszponzív tervezéssel készülnek, azaz a tartalom alkalmazkodik  a mobil eszközök méretéhez is. Nem kell külön designert fogadni a tervek elkészítéséhez, nálunk együtt jár a tervezés és a kivitelezés. Munkáinkra garanciát vállalunk. A honlapok kezelését megtanítjuk a megrendelőnek, így egyedül is képes lesz új tartalom feltöltésére. A weblapok egyszerűen frissíthetők a legújabb szoftververziókra. Az ügyfeleinket a honlap elkészülése után is támogatjuk, ha szükség van rá, segítünk. A munka elkészülte után a megrendelő nemcsak egy weblappal lesz gazdagabb, de megtanulja a Joomla tartalomkezelő rendszer alapjait is.

Oktatás,továbbképzés

Szívesen vállalunk Joomla oktatást is, illetve konzultációt, tanácsadást, ha erre igény van.

Hamarosan elindul online Joomla tanfolyamunk is, melynek próba-verzióját kipróbálhatod hamarosan itt.

 

Áraink

 

Vigyük együtt sikerre vállalkozásodat! Ne elégedj meg az átlagos minőséggel, ha átlagon felülit is kaphatsz! Munkámra garanciát vállalok, az ügyfeleket a munka elkészülte után is támogatom. Minden egyes általam készített honlapot a legnagyobb gondossággal tervezek meg és a lehető legalaposabban letesztelem átadás előtt, azonban ha az átadás utáni első hat hétben mégis hibát talász benne, azt ingyenesen kijavítom. Arra törekszem, hogy az átadás után magad is képes légy a honlap üzemeltetésére, ha mégis problémád akadna, mindig elérhető vagyok, hogy amilyen gyorsan csak lehet, segítsek.

Ha most még nem állsz készen arra, hogy megrendeld saját honlapodat, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, újdonságainkról!

 

Hírlevél feliratkozás

 

 

Legújabb munkáink

Bővebben...:

 

Bővebben...:

 

Bővebben...:

 

Bővebben...:

 

Bővebben...:

 

Bővebben...:

 

Kapcsolat

Fehér Ildikó

info@tengeliceweb.hu

+36 30 475 6417

Üzenet küldése

Kövesd a Tengelicét a közösségi oldalakon!