Honlap

Joomla tartalomkezelő

Reszponzív tervezés

Mobilbarát honlapok

Magyar nyelvű adminisztráció

Bővíthető tartalom

Webáruház

Virtuemart vagy Hikashop

Honlappal együtt

Többféle konfiguráció

Magyar nyelvű adminisztráció

Igényes tervezés

Kisarculat

Logó

Névjegykártya

Levélpapír és borítés

Elektronikus levélpapír

Egyszerűség, letisztult formák

Tervezés

Harmonikus színek

A tartalomhoz illő betűtípusok

Egyedi vektorgrafikák

Szórólapok

Bannerek

 

Honlapot szeretnél? A legjobb helyen jársz!

Nézz körül, kattintgass a menüpontok között, mert nemcsak webes szolgáltatásokat ajánlunk itt a látogatóknak, hanem ingyenesen letölthető nyomtatható hasznos dolgokat is találhatsz, valamint a blogunkban hasznos kreatív ötleteket. Ha tetszett, gyere vissza máskor is, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról sem!

A Tengelice Webdesign

A vállalkozás 2015 decemberében alakult. Fő profilunk a Joomla alapú weblapkészítés, de vállalunk webes grafikai munkákat, kisarculat tervezést vagy logótervezést is. Célunk, hogy igényes, esztétikus formában jelenítsük meg a megrendelők által elképzelt tartalamat, és honlapjaink könnyen kezelhetőek, világos szerkezetűek, átláthatóak legyenek. Jómagam, a vállalkozás alapítója több évtizedes programozói, programtervezői gyakorlattal, programtervező matematikus MSC diplomával rendelkezem.

Honlapkészítés felsőfokon

Ha olyan honlapot szeretnél, ami egyedi, a te stílusodat tükrözi, nem tolakodó, könnyen áttekinthető és könnyen kezelhető, akkor jó helyen jársz. Tartózkodunk az idegesítő felugró reklámok és sablonos marketingszövegek használatától, nem támogatjuk az üres, semmitmondó tartalmat. Hisszük, hogy a jó honlapnak nincs szüksége értelmetlen, felesleges sallangokra, törekszünk arra, hogy a honlap látogatók könnyen megtalálják a keresett információt oldalunkon és ne kényszerüljenek hosszú-hosszú görgetésre, hogy végre hozzájussanak a kívánt információhoz. Ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyjuk a kereső oldalak jelentőségét, mindent megteszünk, hogy az általunk készített weboldalak az adott tartalommal könnyen megtalálhatóak legyenek a népszerű keresőoldalakon. Szeretjük az egyszerűséget és a szépet akár képek esetében, akár a fontok és a színek kiválasztásánál. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az oldalon tárolt adatokhoz ne férhessen hozzá rosszindulatú támadó, ezért biztonságos kapcsolatot használunk a böngészőkben és védjük az űrlapokat a robot látogatóktól. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap gyorsan, akadálymentesen működjön, ne kényszerítse a látogatót kínos várakozásra, amíg egy kép betöltődik. Ha neked pont ilyen honlapra van szükséged, akkor keress minket bátran!

Egyszerűség és könnyű kezelhetőség

Az általunk készített honlapok kezelésére, karbantartására minden esetben megtanítunk az átadás során. Nem szükséges, hogy az átlagosnál magasabb szintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkezz, azon dolgozunk, hogy a honlapod kezelése fárasztó kötelesség helyett kellemes elfoglaltság legyen számodra, és megtapasztalhasd az alkotás örömét, amikor módosításaid megjelennek a felhasználói felületen. A honlapkészítéshez mindig a legújabb technológiákat használjunk. Honlapjaink minden esetben reszponzív tervezéssel készülnek, azaz a tartalom alkalmazkodik  a megjelenítő eszközhöz, legyen az mobiltelefon, tablet vagy nagyméretű képernyő. Nem kell külön designert fogadni a tervek elkészítéséhez, nálunk együtt jár a tervezés és a kivitelezés. Munkáinkra garanciát vállalunk. A honlapok kezelését megtanítjuk a megrendelőnek, így bárki egyedül is képes lesz új tartalom feltöltésére a saját honlapján. A weblapok egyszerűen frissíthetők a legújabb szoftververziókra. Az ügyfeleinket a honlap elkészülése után is támogatjuk, ha szükség van rá, segítünk. A munka elkészülte után a megrendelő nemcsak egy weblappal lesz gazdagabb, de megtanulja a Joomla tartalomkezelő rendszer alapjait is.

Oktatás,továbbképzés

Szívesen vállalunk Joomla oktatást is, illetve konzultációt, tanácsadást, ha erre igény van.

 

Áraink

 

 

Vigyük együtt sikerre vállalkozásodat! Ne elégedj meg az átlagos minőséggel, ha átlagon felülit is kaphatsz ráadásul korrekt áron! Rövid határidőkkel dolgozom, a munka folyamatát magad is végigkísérheted, mert a készülő honlap online elérhetőségét megosztom Veled. Munkámra garanciát vállalok, az ügyfeleket a munka elkészülte után is támogatom. Minden egyes általam készített honlapot a legnagyobb gondossággal tervezek meg és a lehető legalaposabban letesztelem átadás előtt, azonban ha az átadás utáni első hat hétben mégis hibát talász benne, azt ingyenesen kijavítom. Arra törekszem, hogy az átadás után magad is képes légy a honlap üzemeltetésére, ha mégis problémád akadna, mindig elérhető vagyok, hogy amilyen gyorsan csak lehet, segítsek.

Ha most még nem állsz készen arra, hogy megrendeld saját honlapodat, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess akcióinkról, újdonságainkról!

 

Hírlevél feliratkozás

 

 

Legújabb munkáink

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Gyönyörű webáruház sokféle termékkel, termékopcióval.

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Bővebben ...

 

Kapcsolat

Fehér Ildikó

szoftver fejlesztő, webdesigner

+36 30 475 6417

Üzenet küldése

Hírlevél

Kövesd a Tengelicét a közösségi oldalakon!